06 - 27100335 info@praktijkhoogstad.nl

Sjamanisme

Healing sessies

  • Toepasbaar als non-verbale therapie / sessies
  • Snel resultaat door diepe connectie met energielichaam en hersenen
  • Zielsdelen ophalen
  • Diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • Energetisch in balans brengen van ons lichaam
  • Energetische opschoning

Sjamanistische sessies

Deze technieken zijn goed toepasbaar om energetisch op te schonen en zielsdelen terug te halen. Uit ervaring weet ik dat deze technieken een hele goede aanvulling zijn op reïncarnatie- en regressietherapie.

Extraction Work

Energieën die binnen zijn gekomen en niet authentiek aan je toebehoren, kunnen op een bepaald moment niet meer bij je passen of zelfs hinderlijk aanwezig zijn zonder dat je je bewust bent van de gebeurtenis of persoon waarbij dat ontstaan is. Dit kan voelbaar zijn door o.a. zwaarte, stroperig gevoel, als iets wat niet van jezelf is, moeheid of het gevoel dat je ergens niet doorheen komt of niet doorheen kan breken. Ook kunnen het beperkende overtuigingen zijn die jouw manier van handelen en gedrag saboteren.

Hoe werkt dit?

Door het geluid van een trommel en een ratel verandert je bewustzijn al snel in trance. Jij neemt een comfortabele liggende houding aan en sluit je ogen. Er is gering lichamelijk contact zodat de energiestroom tussen ons voelbaar is. Energieën die voor jou niet meer functioneel zijn, worden weg genomen. Deze niet-eigen-energie wordt dmv Extraction Work energetisch uit het systeem gehaald, zodat je hier geen hinder meer van ondervindt.

Soms is één sessie voldoende, soms is het nodig meerdere sessies te doen. Aan het einde van de sessie, is het mogelijk om onze ervaringen met elkaar te bespreken. Indien dit voor jou niet gewenst is, laten we het voor wat het is.

Hoe werkt dit?

Door het geluid van een trommel, en eventueel een ratel, kom je al snel in trance. Jij neemt een comfortabele liggende houding aan en sluit je ogen. Het geringe lichamelijke contact dat we maken zorgt er voor dat de energiestroom tussen ons goed voelbaar is. Door middel van deze energiestroom maken we een trancereis naar één of meerdere zielsdelen van jou, die, om welke reden dan ook, niet meer bruikbaar voor je zijn geworden. Dit zielsdeel wordt opgehaald zodat het weer tot je beschikking komt. Als er behoefte aan is, kunnen we beide onze ervaring uitwisselen na de sessie. Voorafgaand aan een sessie is er een kort voorgesprek over datgene waar je aan wilt werken en wat je met de sessie wilt bereiken.

Soul Retrieval

Bij Soul Retrieval wordt er op zoek gegaan naar zielsdelen die je eerder in je leven, of in een vorig leven, kwijt bent geraakt door een nare ervaring of traumatische gebeurtenis. Personen die eerder in je leven aanwezig waren kunnen ook, onbedoeld, op energetische niveau delen van jou bij zich dragen. Deze zielsdelen behoren toe aan jou en kunnen door Soul Retrieval opgehaald worden waardoor ze weer bruikbaar voor jou zijn. Na afloop van een sessie voel je je meer heel.

Vooraf breng je mij via app, mail of telefoon op de hoogte van datgene waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en aan wilt werken, zodat ik een maatwerk sessie voor je maak. Duur van een sessie op het Medicijnwiel is ca 1,5 uur.

Medicijnwiel

Deze techniek helpt je vooral in het dagelijkse leven en bij vraagstukken in het leven. Ook is het zeer goed geschikt om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die je hebt en die voor jezelf moeilijk te doorbreken zijn of zelfs nog niet bewust inzichtelijk. Het is tevens een hele goede manier om verder te komen op je pad van persoonlijke ontwikkeling, in je werk of in relatie tot anderen.

Jij krijgt weer regie over je leven!

Neem je eerste stap op weg naar een blijvend herstel, stuur vrijblijvend een mail voor een kennismakingsgesprek of afspraak.